3.How you heard about Green Day and what was the first song you heard of them

Hehe dette er en ganske lang historie da men skal gjøre dne kort . Første gang jeg hørte om Green Day var jeg mellom 8 og 9 år , like etter at de hadde sluppet ut den nye plata ( på den tiden ) American Idiot . Jeg pleide å høre på akuratt den ( American idiot alltså ) nesten hele tiden , kan si at jeg var en ganske stor fan allerede da jeg var liten .

Den første sangen jeg hørte av dem ( tror jeg ) var American Idiot ( hvist ikke jeg tar feil da ) . Husker en gang meg og veninna mi krangla så fant jeg ikke på noen stygge ord å kalle henne for så jeg brukte bare " American Idiot " , selfølgelig viste jeg hav det betydde  men jeg skjønner ikke hvorfor jeg brukte det ordet , men vi fikk ordna opp til slutt da ;)

Hvordan ble du først kjent med Green Day ?

2 kommentarer

Joy

20.mar.2011 kl.13:44

Når jeg var 7 :3 snart 5 år siden ^^

differentcolors

20.mar.2011 kl.20:50

Joy: ja det er som de sier , de begynner når de er små :D xD

Skriv en ny kommentar

differentcolors

differentcolors

13, Kvinesdal

Jeg er bare meg selv , Jeg kommer ikke til å forandre noe bare fordi at alle andre vill t jeg skal gjøre det , eller at det gjør meg " kulere " . Ingen forteller meg hva jeg skal gjøre hvordan jeg skal se ut å hva jeg skal mene fordi det er min jobb og jeg ansetter ingen fordi jeg greier jobben selv , så syns du mener noe om meg så kan du bare holde kjeft fordi jeg bryr meg ikke og ingen er bedre en andre ♥


Kategorier

Arkiv

hits