De kule folka vi møtte :D

Ja tilbake til det som har skjedd i det siste . I dag så hadde vi besøk av dødskule Tonna Brix ( Hakan og Kenneth ) . Det var en fantastisk opplevelse . Meg og Kine fikk gratis Cd ( Plannetn Te'n Hajoken  ) har ikke hørt på det enda men jeg vedder på at den er dritt fet . De viste først musikkvideoen til Vendepunk får ikke inn videoen men kan sende link til den på Youtube .

Etter det så fortalte de om hvordan livene deres var og hvordan de hadde komt seg ut av alt hatet og smerten og hvordan de ble Kompiser . Midt i det hele så begynte jeg å gråte , jeg ble virkelig rørt og hvordan de kunne stå der oppe å snakke om sin forferdelige barndom og fortid fikk meg ihvertfall til å gråte . Etter det så hadde de spørsmåls runde , jeg turte ikke å stille spørsmål og jeg var redd for at de skulle li for personlige så jeg bare lot det være .

Det siste de gjorde var å holde en konsert , en dødsfet konsert de spilte 3 sanger som jeg ikke husker navnet på utenom Vendepunkt . Jeg sto å filma hele greia også fikk vi gratis Cd som jeg sa ista . Også signerte de den :OO helt sykt ikke sant ? Også fikk jeg klemm av begge to ♥ så denne dagen har liksom vært ... Råfet , Jeg håper at de kommer hit en gang til . Xoxo -Bea


Det dødskule bildet vi tok istad Fra vendstre : Kine , Kenneth , Hakan og Meg :D
Link :
Tonna Brix - Vendepunkt

2 kommentarer

Tacooutsider

16.mar.2011 kl.18:17

SV: Åh ja, sinnsykt kjipt! Ja, e i grunn blakk eg og, men hadde gjort ka som helst for å dra på konserten! Men nei, hadde nok ikkje fått lov uansett, dødsteit. Livet e kjipt, ja!!

differentcolors

17.mar.2011 kl.19:24

Tacooutsider: men emn livet e vell sånn , når GD kommer så skal jeg ihvertfall være med , hvist ikke så myrder jeg mamma >:)

Skriv en ny kommentar

differentcolors

differentcolors

13, Kvinesdal

?Billie-Joe: When someone is in a car accident and they're driving at 100 mph, drunk, who's tape do you think he's listening to at that time? Think about it.? ♥

Kategorier

Arkiv

hits