Dette her vil jeg også ha

Haha , det siste inlegget var om klær og nå er det om extentions . Som dere sikkert vet så pleier jeg å ha extentions mesteparten av tiden , det er fordi at håret mitt tåler ikke kulda her oppe så ... ja det blir litt vanskeligere for meg men extentions hjelper håret mitt veldig mye så jeg har det i nesten hele tiden . Ista så fant jeg noen supre extentions , de var ganske fine og de var i svart ( favoritt hårfargen min ) også planlegge rjeg ko å ha rosa striper i så jeg synes de ble så fine til det her er de jeg fant :

Ja som jeg sa , jeg synes at de var ganske fine og jeg får dem for en ganske rimelig pris , 398 ,-  . Det er ganske billig da og de er ganske fine . her er dte som sto om dem på nettsalongen.no :

Clip on sett i beste syntetisk materiale. 7 deler, vekt 100g, Farge 3, mørk brun Fargene på syntetisk hår er ikke helt like de som er på ekte hår!

I think i like them , må bare se hva mamma syns :) snakkes / blogges senere folkens :D husk at jeg elsker dere :P

Question : hav syns du ?

2 kommentarer

Joy

24.feb.2011 kl.14:30

SV: Jee B) Det må mi. :P Takk :D Æg elske begge bandan øu, mn ber green day :P

differentcolors

25.feb.2011 kl.15:49

Joy: Green day erbest <3 :*

Skriv en ny kommentar

differentcolors

differentcolors

13, Kvinesdal

?Billie-Joe: When someone is in a car accident and they're driving at 100 mph, drunk, who's tape do you think he's listening to at that time? Think about it.? ♥

Kategorier

Arkiv

hits