Dag 03 - Ditt syn på Alkohol og Narkotika

Alkohol : Når jeg hører ordet Alkohol tenker jeg  på fester og folk som drikker seg dritings å begynner og sloss osv. men det er jo mesteparten av det som skjer når folk drikker eller det spørs jo hvor mye man drikker og hvor masse man tåler før man blir fulle men det er ikke poenget . Jeg synes det er greit at de som er 18+ har lov til å kose seg litt en det burde ikke gå utover å skade andre når du er full . Mitt råd til dere er at der skal holde dere inne når dere drikker også MÅ der ikke selge alkohol til folk under 18 uansett dere kan bli straffet med fengsel .

Narkotika : Narkotika er noe jeg holder meg så langt unna som jeg klarer . Det er helt fælt å tenke på hva folk gjør bare for å få det og du blir helt ruset også blir du avhengig med en gang , det er bare helt skummelt å tenke på , jeg har ikke mere å si en HOLD DERE SÅ LANGT UNNA NARKOTIKA SOM DERE KOMMER det er bedre å holde seg unna enn å gjøre det fordi at alle vennene dine gjør det .

Tumblr_led2uwcrvo1qeqzrno1_500_large

Hva syns du om Alkohol og Narkotika ?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

differentcolors

differentcolors

13, Kvinesdal

?Billie-Joe: When someone is in a car accident and they're driving at 100 mph, drunk, who's tape do you think he's listening to at that time? Think about it.? ♥

Kategorier

Arkiv

hits