It's not that easy ...

Hei , jeg sitter her i senga og er kjempe syk . Har liksom vondt i hodet , forkjølelse og er kjempetrøtt . Det er jo ikke rart at jeg er trøtt da , Jeg la meg ikke før klokka var 4 fordi at søvnen aldri kom så jeg satt å hørte på musikk ... Det jeg mente med " it's not that easy " var at det er ikke så lett å være syk , jeg tror nok alle sammen har vært igjennom det at de har vært syke før , vist ikke så er de et mirakel .

I går kveld tenkte jeg på bloggen vår . Vi / Jeg blogger mesteparten av tiden også blogger jeg ikke så veldig ofte heller , og jeg har ikke så veldig lyst til å blogge når jeg nesten ikke har noen kommentarer ... ikke det at jeg klager ;) det er mange som tar tiden sin å gidder å kommentere , det er jeg / vi ganske takknemlige for , men ja det jeg vil fram til er at jeg kanskje skal ta en pause fra blogg , det kommer til å være noen få inlegg sånn kanskje en gang i uka eller noe sånt . Men tusen takk til alle dere som besøker bloggen våres og gidder å kommentere , det betyr ganske mye :) Håper jeg begynner å blogge litt oftere :)

 

Det bildet tok Joy da hun sov over hos meg denne helgen :)

2 kommentarer

Anonym

11.jan.2011 kl.14:55

Dere må ikke slutter, bloggen deres er bra :)

differentcolors

11.jan.2011 kl.19:34

Anonym: Tusen takk men jeg er ikke helt sikker på om vi skal eller ikke skal ...

Skriv en ny kommentar

differentcolors

differentcolors

13, Kvinesdal

?Billie-Joe: When someone is in a car accident and they're driving at 100 mph, drunk, who's tape do you think he's listening to at that time? Think about it.? ♥

Kategorier

Arkiv

hits