Dette følger jeg med på :P

Hei ,

Tenkte at dere skulle få med dere verdens beste serie her inne på blogg.no og kanskje i hele verden , Jeg tror de fleste av dere vet hvem han er men det er jo mange andre som ikke vet hvem han er så ja hvorfor ikke vise dem ? Ja han er kjempekul , morsom , dramaQueen og han er fast bestemt på at han er bedre enn Vicky til å synge ... jeg snakker selvsagt om Tommy . Ringer det ingen bjeller enda ? ok da skal jeg fortelle om han og hvorfor han er så super bra .  Tommy er hva man kunne ha kaldt ... homo eller ... ja jeg tror dere skjønner hva jeg mener , men ja han elsker å synge , mote , musikk , style og ofc blogg , dere kan lese mere om han på linken ved navnet hans opp over i texten .

Serien : Som jeg fortalte jeg at Tommy hadde sitt eget show , eller ja video blogg på en måte der han viser ha han gjør i hverdagen osv.  selv har jeg sett alle episodene og jeg synes alle er kjempe bra , håper det kommer flere av dem .

 

I første episode skal Tommy og Vicky i studio fordi at Tommy skal prøve seg som sanger . Når han kommer til studioet så møter han en som han syns er ganske søt ... altså han som styrer lyden og alt , så prøver Tommy å legge ann han da men han ser ikke ut til å være intressert  så Tommy prøver å prøver ... se filmen for å se hvordan det ender ;)

Jeg tror ikke jeg bør si mere enn det jeg har sagt men jeg synes det er en kjempebra serie og at Tommy er kjempekul vist du har lyst til å se de andre episodene så kan du bare gå nedover siden her så har jeg lagt ned alle videoene :) Skal si ifra når det kommer nye filmer :)

 

 

 

 

 

Vist du likte disse an du endten gå inn på bloggen hans (http://tommylife.blogg.no/) eller youtube siden hans (http://www.youtube.com/user/SuperTommylife) og du kan kanskje legge inn en kommentar om hv adu syns :)

Husk : Det gjør ingenting om du er annerledes ♥ Hilsen Bea

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

differentcolors

differentcolors

13, Kvinesdal

?Billie-Joe: When someone is in a car accident and they're driving at 100 mph, drunk, who's tape do you think he's listening to at that time? Think about it.? ♥

Kategorier

Arkiv

hits