Snart juleferie og nytt design :D

Hei , Jeg tenkte at vi skulle skifte til et mye mere jule tema og det er laget av moah :P  dere kan sikkert se at jeg ikke er verdens beste til å designe men det er jo bedre enn ingenting ;)

:) det er jo en uke til jul å alt må være pyntet og klart til og med bloggen :) Vi har ikke juleferie før på tirsdag så vi har 2 dager igjen før vi kan begynne å " feire " som jeg sier ^^, men det er jo sykt mange som har slutta i dag da ... syns det er skikkelig urettferdig :( men men vår tur kommer skal dere se ;)

I dag har jeg egentlig ikke gjort så mye ( som alltid ) har bare hengt ut hjemme ... skal snart gå å rydde det rommet som ser ut til å aldri bli ryddig :S æsj skulle ønske at jeg slapp det . Etter det så skal jeg se på film :))) skal se på Jennifers Body

Sykt bra film ... jeg anbefaler deg å se den vist du liker  spenning , zoom bier eller skrekk og ja jentedrama som jeg kaller det :D skal jeg fortelle litt om filmen mon tro ? ja :P :

"Jennifer'sBody" handler om lille byen high school student Jennifer , som er besatt av en sulten demon. Hun overganger fra å være "high school onde" - nydelig , stakk opp og ultra-holdningsmessige - til the real deal: ond .  Gutter som aldri stått en sjanse med denhjerteløse babe, ta på ny glans i lys av Jennifer's umetteligeappetitt. I mellomtiden skal Jennifer livslange beste venn trengende , lang henvist til å bo i Jennifer's skygge,steg-opp for å beskytte byens unge menn, inkludert hennesnerdete kjæreste Chip .

Bare så dere vet det så har jeg bare tatt denne texten fra en nettside :http://www.comingsoon.net/films.php?id=38602

Men uansett , jeg synes filmen er ganske kul , selv om jeg ikke har sett hele filmen da , men det skal jeg i kveld ;)

Hva skal dere gjøre i helga ? Hilsen  Bea

3 kommentarer

sexybitch97.blogg.no

17.des.2010 kl.23:51

æg he fadaren mg såve i heile dag .. xD d va DEN fredagen liksom -.-

differentcolors

18.des.2010 kl.00:09

sexybitch97.blogg.no: hah xD- du va jo på sgula kine ;)

differentcolors

18.des.2010 kl.22:16

differentcolors: jaaa, ETTE d x )

Skriv en ny kommentar

differentcolors

differentcolors

13, Kvinesdal

?Billie-Joe: When someone is in a car accident and they're driving at 100 mph, drunk, who's tape do you think he's listening to at that time? Think about it.? ♥

Kategorier

Arkiv

hits