Ikke noe blogg D:
Heisann bloggere :D Sorry for at det ikke har blitt noe blogging i det siste det er bare det at jeg og fyllikeren min ( Kine )ikke har hatt tid i det siste men ja her er det som har skjedd :

Fredag : Egentlig ikke  så mye i første time så skulle vi egentlig ha kunst og håndtverk men ble ikke noe av det før 3 time fordi at vi skulle ha ... husker ikke hav det heter men . 3 time da vi egentlig skulle ha kunt og håndtverk da der ble det sånn at vi skulle lage farsdags kort :) alle kortene ble ganske fine :) 4 time hadde vi Kari aka Eva som jeg liker å kalle henne i fysikk ... vi snakka om oppfinnere og masse mere ( jeg følgte ikke med ) 5 time så hadde vi norsk , Vi har hatt studenter som  har hatt norsktimene med oss og det var liksom deres siste time med oss så vi skulle feire det med quiz å ja godteri =) + at jeg fikk 4 på en historie vi skulle skrive :D siste time så hadde vi engelsk , vi skulle lese til en eller annen prøve denne uken som kommer . Da jeg kom hjem skulle jeg vente på at moren til Joy skulel hente meg ( jeg har sovet over hos henne hele helgen )

Lørdag : Jeg og Joy våkna opp klokka 12 etter en lang og hard natt med snakking vitser å ja MYE snakking for å si det sånn . Vi gjorde oss klare fordi at vi skulle til Nese ( byen ) . Da vi kom til byen kjøpte vi godteri til den kommende kvelden ^^ ( Jeg kjøpte : 2 burn , 2 Cupa chups , 1 Big red og 1 winterfresh . ) da vi var ferdige da så skulle vi hjem . Vi kom hjem å ja så på tv å snakka litt om hvilken film vi skulle se på , Vi bestemte oss for å se på Twilight . Da klokka var sonn ca. 21.00 så skulel vi se på filmen men det ble ikke noe av det fordi at dvd spilleren hadde blitt ødelagt eller noe sånt så vi bestemte oss for å bare gjøre oss klare til å legge oss . Da vi var ferdig var klokken son ca. 24.00 så vi bare satt i senga å snakket om livet og om morsomme og flaue ting som hadde skjedd også fortalte vi hverandre vitser da . Vi sovna ikke før klokka var 03.30 :)

Søndag : Ja vi våkna klokka 12 i dag etter den lange natten , det var jo egentlig ikke rart da vi la oss jo ganske sent å . Ja da vi våkna så satt vi bare å snakka om når jeg skulle hjem og sånt . Etter at vi hadde ryddet bort alt så gikk vi å hadde frokost og så på tv . Jeg skulle hjem klokka 2 så de kjørte meg hjem på den tiden . Da jeg kom hjem fant jeg jo rommet mitt akuratt som jeg sånn som det var , rotete ;) også ja når er vi i nåtiden , Jeg har ennå ikke ryddet rommet med ennå men jeg holder på :) blir nok ferdig i 10-11 tiden men jeg må jo blogge da :)

Kommenterer dere så får dere tilbake ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

differentcolors

differentcolors

13, Kvinesdal

?Billie-Joe: When someone is in a car accident and they're driving at 100 mph, drunk, who's tape do you think he's listening to at that time? Think about it.? ♥

Kategorier

Arkiv

hits